Marsgyöngye

Gyere baba!

Friss topikok

  • Inek: Köszönöm szépen a sok hasznos linket! :) (2011.07.01. 11:17) Érdekes linkek

Linkblog

A Hét

2011.05.13. 08:50 - marsgyöngye

Ma péntek 13 van! Remélem a babonával ellentétben ma szerencsés nap lesz! Vagy legalábbis átlagos.

Ma este lesz egy hete, hogy szedem Sz. doki által felírt Orgametrilt ami olyan mint a Norcolut progeszteron készítmény. Aminek mellékhatásai között szerepel az ingerültség... köszönöm megvan és a nemi vágy csökkenése... :S Ezt a gyógyszert itthon nem lehet már kapni néhány éve, így külföldről kellett megrendelni, ezért csak pénteken tudtam elkezdeni szedni. Itt található a magyar leírása a gyógyszernek:
Jövőhéten megyek vissza kontrollra csütörtökön. Remélem már rendben lesznek a dolgok.
 
Kút!!!
Végre eljutottunk odáig, hogy több hét levelezés után elkészültek a tervrajzok és a dokumentáció! A mérnök elküldte az illetékes szerveknek és nekünk is küldi egy példányban! Most már talán közelebb van a cél! :)  Ebből kifolyólag akarok is beszélni a főnökömmel, hogy remélhetőleg már csak 2-3 hónapig rejtőzködöm a vakondlyukban....
Meg ami még bonyolítja a helyzetet, hogy a babaprojekt ügyében is kell kérnem majd folyamatosan szabadnapokat mert a BMC-ben való látogatások minimum fél naposak. Legközelebb ugye jövőhét csütörtökön kell mennem és addig mindenképp le akarom tisztázni ezt a B.-vel
 
Növényeink gyönyörűen nőnek, a hagymák szemmel láthatóan nőnek egyik napról a másikra! 
Majd készítek panoráma fotót a kertről, de most arról a szépségről fogok feltenni képet ami a Rolcsi szíve csücske és gyermekkori álma! Az új családtag az STI SUBARU! 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marsgyongye.blog.hu/api/trackback/id/tr862900041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása