Olcsó szállás Balatonon! www.retroapartman.hu

Marsgyöngye

Gyere baba!

Friss topikok

  • Inek: Köszönöm szépen a sok hasznos linket! :) (2011.07.01. 11:17) Érdekes linkek

Linkblog

Endometriozis

2011.07.11. 10:40 - marsgyöngye

Címkék: tokaj orvos bor tüsző ciszta endometriozis felszívódás sárgatest

Néhány nap kimaradt, mert a szerdai doki után elleptek a teendők, pénteken pedig elutaztunk Tokajba a párommal. Ezt kapta tőlem névnapi ajándéknak.

Szerdán a dokinál nem volt semmi különös azt mondta szépen felszívódtak a petesejtek de még lát néhány maradványt. Így felírt mégegy adag fogamzásgátlót és mondta, hogy szünet nélkül folytassam ha a másik elfogyott és szerdán azaz holnap után kontroll. Több kérdést is feltettem neki mert magától ugye semmit nem mond. Egyrészt érdekelt, hogy miért mondja, hogy endometriozisom van amikor a szövettan szerint sárgatest ciszta volt!? Aztán szépen elmagyarázta, hogy igen a szövettan szerint valóban de a műtáti leírás egyértelműen alátámasztotta az endometriozist, merthogy minden mindennel össze volt nőve! Költői kérdés:EDDIG VAJON MIÉRT MONDTA MINDEGYIK ORVOS, HOGY EZ CSAK SIMÁN SÁRGATEST CISZTA VOLT ÉS SZERENCSÉRE NEM ENDOMETRIOZIS????
 
Másik a lombik folytatása esetleg egy hét nyaralás belefér-e vagy mi is lesz most krdése volt. Azt mondta, persze menjünk nyugodtan nyaralni és majd augusztus végén folytatjuk a programot.... na persze erre aztán ezerrel hátráltam, hogy óóóó köszi inkább hagyjuk.... így úgy néz ki, hogy jövőhét végefelé tudjuk folytatni a kezeléseket. Remélem sikerrel, mert kezdem unni, hogy folyamatosan babásnak néznek....
Sztori a következő....
Hétvége, Tokaj, borospince... iszogatunk, már a második pohár borocskámat iszogatom amikor elindulunk pincelátogatásra... párommal a csoport elejénél állunk közel a tulajdonos asszonyhoz és szóba elegyedik velünk amíg a csoportnak fordítanak... Kérdés a következő "mikorra várja???" -hogy mikorra bakker? remélem jövő hónapban megfogan.... de persze sem hazudni nem akartam sem kellemetlen helyzetbe hozni így csak annyit mondtam, hogy sokára... én úgy gondoltam ebből kidetül, hogy nem akarok "dicsekedni" így ejtsük a témát, de ő csak tovább folytatta, hogy "november?" rábólintottam... aztán elkezdte kifejteni az elméletét, hogy miért is jó a novemberi baba...  mit mondjak nem dobott fel vele :S Na mindengy jól éreztünk magunkat, ott is és az egész hétvégén Tokajban. Csak egy negatívum volt, az előre leszervezett, betervezett, elképzelt hajóprogram elmaradt szombat délután mert a kapitány úgy döntött nem indul el a szervezett borkóstostolóra.... ami nekünk a hétvégénk fénypontja lett volna... másrészt emiatt siettünk vissza Sátoraljaújhelyről a libegőzős, nyáribobos programunkról.... szóval ha valaki Tokajba megy a hajós programra ne építsen... egyikre sem mert ugyanaz a tulaj így a hajó elindulásának esetlegessége is ugyanaz... és előre nem szólnak a jegy megvásárlásakor....

www.zingafashion.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://marsgyongye.blog.hu/api/trackback/id/tr943056845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása