Olcsó szállás Balatonon! www.retroapartman.hu

Marsgyöngye

Gyere baba!

Friss topikok

  • Inek: Köszönöm szépen a sok hasznos linket! :) (2011.07.01. 11:17) Érdekes linkek

Linkblog

bizonytalanság

2011.04.26. 12:13 - marsgyöngye

Címkék: terhesség ultrahang lombik megbeszélés bmc

Na, hát ide sem könnyű eljutni...

 

Ma reggel hívtam Sz. Dokit a BMC-ben. Azt beszéltük meg, hogy jövőhét kedden menjek be egy megbeszélésre. Jó lenne ha mondana valami konkrétumot. Én szívesen belevágnék a lombikba mert szeretném, hogy történjen már valami de a Roland fél, hogy ikreink lesznek. Megértem az aggodalmát mert nem lehet könnyű két babával, de egyrészt nem biztos, hogy kettő lesz (több is lehet hihihi) másrészt ha úgy alakul akkor meg kettő és kész... de legalább lesznek... :)

Múlthéten voltunk mammográfiai ultrahangon. Szerencsére minden rendben van, nem tudom miért kérték, a kórházban is csodálkoztak rajta mert a beutalón is szerepelt. Na mindegy ők tudják és nem baj mert még soha nem voltam cicivizsgálaton. :)

Mensi ügy: Gőzöm sincs, hogy hol tart a ciklusom! Előzző mensihez képest ma vagyunk a 35. napon. Műtéthez képest 13. nap. Egyébként meg Sz. doki azt monda április 4.-én, hogy nincs peteérésem... Na akkor találja ki aki tudja :)

 

A kiskertünk pedig épül, szépül!

Szombaton voltunk Kővágóörsön a Roland barátainál és útközben találtunk egy piacot ahová bementünk és találtunk zöldségpalntákat! Gyorsan be is vásároltunk. Vettünk többféle paprikát paradicsomot, uborkát, cukkínit, dinnyét! :) Tegnap pedig elültettük őket. Sőt még nárciszt is ástunk-ki :)

 

www.zingafashion.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://marsgyongye.blog.hu/api/trackback/id/tr202856412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása